úterý 29. dubna 2014

PEI - EUDAIMONIA: Horoskopy čínské astrologie - 18. týden 2014

Pondělí vládne Zemský Had
Dnešní den Vás navštíví úspěšný had a bude od vás bude vyžadovat pilnost a pracovitost abyste byli úspěšní i vy. Pečlivě analyzujte situaci a charakter lidí, se kterými dnes přijdete do kontaktu. Pomůže vám to ve vaší práci. V soukromém životě však dejte prostor vaší mírnější a starostlivější stránce osobnosti.
  • Příznivý den pro: Buvol, Had, Kůň, Ovce, Opice, Fénix.
  • Nepříznivý je dnešní den pro Vodní Kanec

Úterý vládne Kovový Kůň
Kůň vejde do síně a dnešní den bude příznivě nakloněn upřímnosti a otevřenosti. Dejte si však pozor na to, jakou měrou a stylem vyjadřujete to, co chcete sdělit okolí. Druzí by to mohli chápat jako netaktnost a neomalenost. Záležitosti rodiny by dnes měli být na předním místě. Buďte připraveni podat pomocnou ruku, protože to dnes někdo z rodiny, nebo přátel bude potřebovat.
  • Příznivý den pro: Tygr, Kůň, Ovce, Pes
  • Nepříznivý je dnešní den pro Dřevěnou Krysu

Středě vládne Kovová Ovce
Dnešní den je příznivě nakloněn jemnému a kultivovanému přístupu jehož symbolem je úspěšná ovce. Ne každý vás chce ohrozit nebo vám ublížit. Uvědomte si, kdo jsou vaši přátelé a vyhledejte jejich pomoc. Jemným a citlivým přístupem získáte dnes víc než tlakem. Člověk by měl důvěřovat a umět odpustit pokud si viník uvědomí dopad svých činů.
  • Příznivý den pro: Zajíc, Kůň, Ovce, Pes
  • Nepříznivý je dnešní den pro Dřevěného Buvola

Čtvrtku vládne Vodní Opice – Elegantní opice
Dnešní den probouzí ducha elegantní opice a přeje jejímu důvtipu a společenské zábavě. Problémem by mohla být vaše případná náladovost. Potřeba finanční jistoty vás může svádět k přehnané šetrnosti. Běhat a shánět nejlevnější nákupy se může ukázat jako ztrátové v čase i penězích. Věnujte svůj čas důležitým věcem.
  • Příznivý den pro: Krysa, Drak, Had, Opice
  • Nepříznivý je dnešní den pro Ohnivého Tygra

Pátku vládne Vodní Fénix
Dnes vešel Kohout do kurníků a den je naplněn touhou po spravedlnosti tak se nebojte vyjádřit svůj názor, nicméně si buďte vědomi, že je to jen názor. Optimismus je klíčem k řešení mnoha problémů a přesto že můžete být schopni podělit se o své problémy, dnes je řešte sami bez pomoci rodiny.
  • Příznivý den pro: Buvol, Drak, Had, Fénix
  • Nepříznivý je dnešní den pro Ohnivého Zajíce

Sobotě Vládne Dřevěný Pes
Dnešní den bude o dohodách a jednáních protože je pes na stráži. Dejte si pozor, aby vaše neústupnost neudělal z jednání hádku a tím pohřbila jakoukoliv možnost dohody. Nezapomínejte, že život má nejenom pozlátko, ale sledujte také jeho hlubší vnitřní proudy. Ty vás dovedou k pochopení a přijetí mnoho věcí kterým třeba teď nejsme schopni a ochotni porozumět.
  • Příznivý den pro: Tygr, Zajíc, Kůň, Pes
  • Nepříznivý je dnešní den pro Zemského Draka

Neděli vládne Dřevěný Kanec
Dnešní den kráčejícího kance je příznivé nejdřív zvážit kroky, které chceme dělat. Naše činy totiž mohou dnes popudit starší členy naší rodiny a vyvolávat zbytečné napětí. Své pocity a názory raději sdílejte se svými přáteli než s vlastními příbuznými. Koncem dne se bude situace zlepšovat a i vy budete mít možnost získat respekt a uznání.
  • Příznivý den pro: Tygr, Zajíc, Ovce, Kance
  • Nepříznivý je dnešní den pro Zemského Hada

Horoskopy pro nás připravuje Jaroslav Xiongmao Vydržel - astrolog a odborník na Feng Shui, který provozuje web www.cernazelva.cz a s jeho službami se setkáte i na www.pei-eudaimonia.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat