středa 9. ledna 2013

Tak už se pusť

Ti, kteří se na člověka dívají jako na něco nedůležitého, s ohledem na nekonečné vzdálenosti prostoru, si neuvědomili, že člověk je o mnoho menší než ty nejmenší částice, které může postřehnout, tak jako je o mnoho větší než ty největší části, které může vnímat.

Ti, kteří se na člověka dívají jako na něco nedůležitého, protože se nachází tak přesně vprostřed všech věcí, si neuvědomili, že každá věc se nachází přesně ve středu svého vlastního vnímání.

Kdybys mohl vidět nekonečně daleko v čase a kdybys mohl vidět nekonečně daleko v prostoru, nebylo by pochyb o tom, co bys viděl: Svoji hlavu zezadu.
Každý chce vědět, co mohu dělat? My všichni bychom chtěli tuto planetu zachránit, zbavit se odpadů, osvobodit své bratry a sestry, ukončit války a vytvořit ráj na zemi - ale co mohu skutečně dělat?
Dobře, přijď na setkání se svou skutečností, potkej se svou vlastní skutečností, staň se sám sebou.
Buď nesmírně uvolněný a skutečný a ovlivni každého kolem sebe svými vibracemi, jakkoliv se to bude zdát být těžší, než všechno ostatní nechat padnout, začni uskutečňovat všechny ty fantastické věci, které si můžeš vymyslet - staň se sám sebou, přijď na setkání se svou vlastní skutečností.

Měj důvěru ve svou schopnost být, nezkoušej být někdo jiný, to není bytí, pouhá tvá existence může změnit svět, nepovaluj se a zkus porozumět, buď odvážný a přímý, čestný a energický, ty víš, co musíš udělat.
Když si myslíš, že to nevíš, tak nedělej vůbec nic, dokud tě něco nenapadne.
Tato metoda nikdy nezklame.
Čisté přijímání vede k čisté kreativitě, představ si, co bys mohl být a neváhej ani na okamžik.
Vezmi všechno, co je v tobě silné a nech to pracovat, uvolni se, nestarej se o to, co si druzí myslí, použij všechny své svaly a napni je, jak nejvíc můžeš.
Budeš překvapen, jak dobře se cítíš a kolik dobrého uděláš; jednoduše, když vyzařuješ čistou energii, tu nejvyšší formu komunikace, je to krása: Buď!

Paul Wiliams - Tak už se pusť

Žádné komentáře:

Okomentovat